Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 11/12/2023

Scroll to top

Top

Live as we touch @ Timişoara - UAP

Live as we touch @ Timişoara
Doctor

Dragi prieteni, avem bucuria de a vă invita la deschiderea expoziției de pictură „Live as We Touch” a artistului vizual Bandi Szidónia. „Cactusul este ca omul”, mărturisea Bandi Szidónia. După îndelungi introspecții, s-a ajuns la concluzia că ființa vie rezistă în timpuri grele, își dezvoltă un sistem de apărare, înflorește în ciuda dificultăților și se înmulțește în diferite spații. Să poți observa mesajul din spatele

frontului vizual înseamnă să poți înțelege esențele reprezentate în seria de picturi cu cactuși, expuse la Galeria Brăteanu, din Timișoara. Vernisajul expoziției intitulate Trăim cum Atingem, va avea loc în data de 3 august, de la ora 19:00, iar aceasta poate fi vizitată până în data de 23 august 2023.

Bandi Szidónia este o proaspătă absolventă a Facultății de Arte și Design, secția pictură, din cadrul Universității de Vest.

Text de: Gabriela Robeci

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag joi, 3 august, ora 19:00, să o cunoaşteți pe artistă şi să descoperiți o parte din opera sa recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

Cu deosebită considerație,

Costin Brăteanu