Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 02/12/2023

Scroll to top

Top

Binele devine Artă @ Craiova - UAP

Binele devine Artă @ Craiova
Doctor

„Binele devine Artă” – seară caritabilă dedicată strângerii de fonduri necesare pentru susținerea Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Craiova. Evenimentul caritabil va avea loc joi, 7 septembrie 2023, ora 19:00, la Muzeul de Artă, Centrul „Constantin Brâncuși”.

Uniunea Artiștilor Plastici din Romania, Filiala Craiova, are alături în acest demers voluntari ai comunității din Craiova care doresc să susțină arta plastică din Craiova. Împreună ne dorim să vă oferim o seară de socializare, petrecută într-un mediu de poveste, printre lucrări ale artiștilor din întreaga regiune Oltenia, care au fost donate către Uniune, pentru a putea fi puse în vânzare, cu scopul de a strânge fondurile necesare acoperii unui debit, de care depinde continuarea activității artiștilor în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici Craiova. Seara va fi acompaniată de muzica artiștilor de la Filarmonica Oltenia, dar și de un vin bun!

Vă așteptăm să ne cunoaștem, să legăm conexiuni, să dăruim și să susținem arta din Craiova.

Invitația tip donație, în valoare de 100 de lei, poate fi achiziționată de la voluntarii evenimentului și poate fi achiziționată până pe, 5 septembrie 2023. Contact pentru invitație și detalii despre eveniment: Emil Bănuti – Președinte Filiala Craiova a U.A.P.R. tel.0722.221.231