Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 30/11/2023

Scroll to top

Top

VERNISAJ & Muzeul Național de Artă Contemporană - UAP

VERNISAJ & Muzeul Național de Artă Contemporană
Doctor

VERNISAJ_Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) lansează noul sezon expozițional | toamnă 2023 – primăvară 2024

Bună ziua!

Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) are deosebita plăcere de a vă invita să trăim împreună o certitudine, în aceste vremuri pline de incertitudini: deschiderea oficială a noului sezon expoziţional. Cu această ocazie, MNAC anunță și lansarea anului aniversar MNAC 20BIS. Timp de un an vom celebra, prin evenimente lunare, împlinirea, pe 29 octombrie 2024, a 20 de ani de existență a Muzeului în sediul său din Palatul Parlamentului.

VERNISAJ: Joi, 2 noiembrie, ora 19:00 – Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) deschide noul sezon expozițional. Acesta îmbină multe dintre tendințele pe care MNAC și-a propus să le acopere: recuperarea unor personalități marcante ale istoriei recente a artelor vizuale din România, expoziții personale, reprezentanți ai minorităților culturale care contribuie astăzi la diversitatea scenei artistice, sprijinirea artei tinerelor generații, dar și o puternică prezență internațională printr-o expoziție de grup.

Sperăm ne fiți alături joi, 2 noiembrie, începând cu ora 19:00, pentru o nouă și spectaculoasă imersiune în arta contemporană!

Zi frumoasă,

Echipa MNAC