Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 09/12/2023

Scroll to top

Top

Întâlniri inoportune 05 @ Timişoara - UAP

Întâlniri inoportune 05 @ Timişoara
Doctor

Vă așteptăm la vernisajul expoziției de grup „Întâlniri inoportune 05” sâmbătă, 15 iulie, de la ora 19.00 la galeria Park, str. George Enescu, nr.1, din Parcul Rozelor Timișoara.

Expoziția reunește lucrări realizate într-un proiect de cercetare artistică, bazat pe cunoaștere reciprocă, experiment și schimb între 4 echipe de artiști cu și fără ateliere UAP, formate din: Dana Constantin și Mădălina Trofin, Cristian Sida și Edith Torony, Miki Velciov și Aura Bălănescu, Marius Jurca și Ioana Nicoară.

Formulat în jurul noțiunii de atelier, „Întâlniri inoportune” este un context creativ, menit să coaguleze comunitatea și totodată să familiarizeze scena cu problemele existente în speranța identificării unor soluții, având dimensiunea unui manifest.

Expoziția nu are un scop estetic în sine și nu se dorește a fi rezultatul final al unor colaborări. Nu este aranjată corespunzător unor standarde de „potrivire” ci are la bază experiența artistică bazată pe procesul „întâlnirii”, cu scopul schimbării de idei și neașteptatei șanse ivite din „conversația de dragul conversației”.
„Întâlniri inoportune 05” face parte din proiectul „La pas prin atelierele UAP din țară”, care se extinde în București, Vâlcea, Arad, Timișoara și cuprinde o serie de evenimente, între care 4 expoziții și ateliere deschise în fiecare oraș.

Organizator: Asociația Nucleu 0000
Parteneri: Filiala Timi;oara a UAP din România, Uniunea Artiștilor Plastici din România

Parteneri media:
Propargarta, Spotmedia, IQ ADS, SMARK, Revista Zeppelin, Revista Arta, Radio Romania Cultural, Modernism.ro, Zile și Nopți, Daily Magazine, Ziarul Metropolis, Feeder, DigitizArte, Revista Atelierul, Munteanu, Igloo, Empower Artist Magazine, HAPP
Proiectul cultural este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.