Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 11/12/2023

Scroll to top

Top

Expoziţia Filialei de Design din cadrul UAP @ Hanul cu Tei 15, Bucureşti - UAP

Expoziţia Filialei de Design din cadrul UAP @ Hanul cu Tei 15, Bucureşti
Doctor

Mihaela Zvinca și Adrian Branea

Expoziţia Filialei de Design din cadrul UAP
19 septembrie – 15 octombrie, 2023

Expoziția artiștilor Mihaela Zvinca și Adrian Branea reunește o mare diversitate stilistică și tematică, reprezentând o adevărată incursiune fascinantă în lumea designului și a artei contemporane, în care coordonatele cheie sunt morfologia și complementaritatea, nuanțate prin subtilitatea textelor explicative ale reprezentărilor 3D, dar și prin intermediul formelor neașteptate ale colecției genților „Candy Bar”.
Evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie, la ora 17:30, la Galeria 15 Design, situată în Hanul cu Tei, și va fi deschis publicului în perioada 22 septembrie – 15 octombrie 2023.

Expoziția aduce în prim-plan creațiile celor doi artiști-designeri, Mihaela Zvinca și Adrian Branea, accentuând dialogurile vizuale într-un mod care promovează armonia în diversitate.
Un aspect notabil al acestei expoziții este modul în care cei doi se distanțează unul de celălalt, rămânând totuși legați printr-o conexiune subtilă. Ritmul, formele și armoniile cromatice sunt constant prezente în lucrările lor, fiind echilibrate cu un puternic simț artistic. Astfel, colecția genților „Candy Bar” a Mihaelei Zvinca și multitudinea perspectivelor 3D realizate de către Adrian Branea contribuie la completarea operei celuilalt, subliniind în același timp individualitatea și unicitatea fiecăruia.

Această expoziție reprezintă o oportunitate pentru iubitorii de artă și design de a se bucura de creațiile avangardiste ale celor doi artiști și de a experimenta diversitatea și profunzimea viziunii lor contemporane.

Curator
Corina Lungu